سال انتشار: ۱۳۷۵

محل انتشار: چهارمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۱۸

نویسنده(ها):

فاطمه ربیعی – دانشیار دانشکده بهداشت و مطالعات سیاست گزاری، دانشگاه UCE، بیرمینگام،

چکیده:

اساتید ارجمند، دانش پژوهان محترم، همکاران گرامی و دوستان عزیز، برای من جای بسی خوشوقتی است که امروز در کنار شما عزیزان هستم و به من این فرصت داده شد تا در زمینه "تغذیه جامعه: از علم به عمل" گوشه ای از تجربیاتم را در اختیارتان بگذارم. بنابراین اجازه بدهید از این فرصت استفاده کرده و تشکرات قلبی خود را جهت دعوت به شرکت در این کنگره مهم خدمت آقای دکتر کیمیاگر رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، آقای دکتر سیاسی رئیس انجمن تغذیه ایران و سایر همکاران ابراز دارم. در این فرصت، بحث تغذیه جامعه را از سه جنبه زیر مورد گفتگو قرار خواهیم داد:
۱- هدف از تغذیه جامعه و نقش آن در ارتقای بهداشت.
۲- الگوهای مناسب برای رسیدن به این هدف
۳- تجارب دنیا از جمله ایران در این زمینه