سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: دومین کنگره سراسری خانواده و مشکلات جنسی

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

داریوش کوهی کمالی – عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران
مریم قادرپناهی – کارشناسارشد تغذیه

چکیده:

ارتباط بین تغذیه و میل جنسی در فرهنگها و جوامع مختلف از هزاران سال پیش مورد توجه بوده است وبعضی از غذاها ( همچون موز، هویج ، سیر وپیاز … ) را بدون شواهد علمی با تمایلات جنسی مرتبط می دانستند . امروزهارتباط بین این غذاها و میل جنسی از نظر علمی مشخص شده است . مثلاً مشخص شده است که هویج سرشار از بتا کاروتن می باشد که در کنترل تولید هورمونها ی جنسی و ترشحات واژینال نقش دارد .روش پژوهش : در این پژوهش ما به مرور مطالعات مربوط به ارتباط مواد مغذی و غرائز جنسی پرداخته و مواد مغذی را در دو بخش مورد بررسی قرار داده ایم . بخش اول ، مواد مغذی هستند که در ساختن مواد شیمیایی سیستمعصبی و هورمونهای تقویت کننده غرائز جنسی در بدن نقش دارند و بخش دوم ، مواد مغذی که در اعمال و لذت جنسی و ارگاسم تأثیر دارند . تغذیه و تمایلات جنسی چنان رابطه تنگاتنگی با یکدیگر دارند که برای یک زندگی سالم جنسی استفاده از یک رژیم غذایی مناسب ضروری است