سال انتشار: ۱۳۷۸

محل انتشار: پنجمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مریم رف رف – دانشجوی ph.D تغذیه، دانشکده بهداشت و تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات ب

چکیده:

هیپرتانسیون یک عامل خطر اصلی برای توسعه بیماریهای قلبی – عروقی است. شیوع هیپرتانسیون با افزایش سن بیشتر می شود. تا سن ۵۵ سالگی هیپرتانسیون در مردان بیشتر از زنان دیده می شود، ولی بعد از آن بینمردان و زنان از نظیر شیوع اختلاف وجود ندارد. درک ارتباط بین رژیم غذایی و فشار خون ، پیشگیری و درمان هیپرتانسیون راپیچیده می کند. با تغییرات مناسب در رژیم غذایی، امکان درمان بیماران هیپرتانسیونبا داروهای کمتر از دوز های پایین تر وجود دارد. تغییرات در رژیم غذایی ممکن است بتوان نیاز به درمان دارویی را منتفی کند.