سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سید علی پیغمبری – دانشگاه کشاورزی کرج
بهمن یزدی صمدی – دانشگاه کشاورزی دانشگاه تهران
ناصر مجنون حسینی – دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران

چکیده:

بکارگرفتن اطلاعات مربوط به تنوع ژ«تیکی و همبستگی عملکرد و اجزا آن در محصولات زراعی منجمله عدس به منظور بهره گیری از ژرم پلاسم مطلوب و بررسی شاخص های انتخاب در بنرامه های به نژادی از روش های متداول بشمار می رود.