سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

شهناز منصوری جاجایی – عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات آفات و بیماری های گیاهی
علیرضا عباداللهی نطنزی – عضو هیات علمی موسسه تحقیقات آهفات و بیماری های گیاهی

چکیده:

علوفه عمل آوری شده از علوفه یا مواد دیگر که حاوی رطوبت بالا هستند همانند بقایای محصولات کشاورزی با نگهداری در شرایط بی هوازی تولید می شود. این پروسه در سیلو انجام می گیرد. تخمیر صورت گرفته توسط باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک، اسید استیک و اسید بوتریک در حضور قند ها در مواد خام می باشد.