مقاله توليد امولسيون کننده امولسان با استفاده از باکتري Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۹ در مجله علوم و صنايع غذايي از صفحه ۱۱۷ تا ۱۲۵ منتشر شده است.
نام: توليد امولسيون کننده امولسان با استفاده از باکتري Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امولسيون کننده
مقاله امولسان
مقاله کشش سطحي
مقاله توده سلولي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: موسويان سيدسامان
جناب آقای / سرکار خانم: رحيمي کشکولي يوسف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امولسان امولسيون کننده اي است که توسط باکتري Acinetobacter calcoaceticus RAG-1 ATCC-31012 توليد مي شود و در حال حاضر کاربردهاي زيادي درصنايع غذايي (تهيه پنيرهاي نرم وانواع بستني) دارد. در اين تحقيق توانايي توليد اين امولسيون کننده با باکتري ذکر شده در دماي ۳۰oC با استفاده از طرح رويه پاسخ مورد ارزيابي قرار گرفته است. نفت خام و سولفات آمونيوم به عنوان منبع کربن و منبع نيتروژن در مقادير مختلف مورد استفاده قرار گرفتند. بهينه محيط کشت براي توليد امولسان برابر با %۴ (v/v)  منبع کربن، ۳g.l منبع نيتروژن و %۷ (v/v) ميزان درصد تلقيح بدست آمده است که در اين شرايط بيشترين توليد توده سلولي و بيشترين کاهش کشش سطحي بترتيب ۲٫۹g.l    و ۳۰mN.m مي باشد. ضريب همبستگي مدل محاسباتي يا R2 (adj) براي مقدار توده سلولي توليدي و ميزان کاهش کشش سطحي بترتيب برابر۹۷٫۱۳% و ۹۵٫۵۲% بدست آمده است.