سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۳

نویسنده(ها):

سارا عشقی – دانشجوی رشته ی مهندسی کشاورزی گرایش علوم وصنایع غذایی،دانشگاه آزاد ا

چکیده:

نوشیدنی های غیرالکلی به دو دسته نوشیدنی غیرالکلی گازدار و بدون گاز تقسیم می شوند. از انواع نوشیدنی های گازدار می توان به آب معدنی نوشابه های تولید شده با شیرین کننده و طعم دهنده، آب میوه جات و سبزیجات شیرین شده، نوشابه های رژیمی و نوشیدنی های ورزشی اشاره کرد .نوشابه های رژیمی در ابتدا برای افراد دیابتی تولید شده ولی پس از مدتی مورد استفاده همه ی افراد اعم از دیابتی یا غیر دیابتی قرار گرفت، این نوشابه ها نبایستی از ۳/۵کیلوکالری یا ۲۲ کیلوژول در ۱۰۰ میلی لیتر، بیشتر انرژی داشته باشند. نوعی از این نوشابه های رژیمی نوشابه ای است که با پودر آب پنیر تولید م یشود که در این نوع نوشابه ها پودر آب پنیر به همراه آب پرتغال، یا آب انگور و یا آب آناناس استفاده می شود. این نوشابه ها نه تنها برای افراد ورزشکار بلکه برای افرادی که مشکل هضم لاکتوز موجود در شیر را دارند مناسب است. چون در این مورد، برای تهیه پودر آب پنیر لاکتوز آب پنیر را با هیدرولیز پرمیت به سیروپی حاوی ترکیبات چند قندی تبدیل کرده و سپس آن را به صورت پودری در آورده و در تهیه نوشابه به کار می برند