سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: چهارمین همایش ملی مدیریت پسماند

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

محمد سهرابی – دانشجو سال اخر کارشناسی دانشگاه زابل
احمد احمدیان – دانشجو دکترا دانشگاه زابل
محمد حسین حداد – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی
علی نجفی – مدیر عامل سازمان بازیافت

چکیده:

میوه ی خربزه رد فصل تایستانبه میزان زیادی مصرف میشود ولی از دانه هایش زیاد استفاده نمی شود و به عنوان ضایعات تلقی می شود بنببر این اگر از آنها استفاده شوداز انجایی که در سالهای اخیر توجه زیادی روی مصرف ضایعات حاصل از مواد غذایی به منظور بازیافت انها متمرکز میشود از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است.جهت شناسایی روغن ابتدا باید روغن آن استخراج شود و سپس آزمایشاتی را که جهت شناسایی روغن های خورکی است را انجام میدهیم که شامل آزمایشات شیمیاییو فیزیکیست.از ازمایس کروماتو گرافی جهت شناسایی اسید های چرب روغن استفاده میشود.روغن دانه خربزه بیشتر از اسید های چرب اشباع نشده درست شده و یک روغن نیمه ئ خشک شوندده محسوب میشود.