سال انتشار: ۱۳۷۵

محل انتشار: چهارمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

سلطانعلی محبوب –
مهرانگیز ابراهیمی ممقانی –
نسرین امیدوار –
نیما بحرینی –

چکیده:

گزارشات مربوط به پایش تغذیه ای نشان می دهد که در یک دهه گذشته علیرغم آگاهیهای عامه درباره نقش رزیم در بیماریها، بسیاری از اختلالها افزایش یافته اند.
راهنمای غذایی که پایه و اساس بسیاری از طرحهای علمی هستند به مصرف کنندگان امروزی کمک می کنند، برای سالم بودن در طولانی مدت، انتخابهای درستی از مواد غذایی در رژیم های غذایی خود داشته باشند.
این توصیه ها نه فقط برای جنبه های آموزش تغذیه عمومی بلکه برای مشخص شدن برچسب غذایی، تعیین غذا برای گروههای مختلفی از جامعه (وعده های غذایی مدارس) کاربرد دارد. تاریخچه راهنمای رژیمی مربوط به اواخر سال ۱۹۶۰ و به کشورهای اسکاندیناوی (دانمارم، فنلاند، ایسلند، نروژ، سوئد) مربوط می شود.