سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی

تعداد صفحات: ۱۱

نویسنده(ها):

محمدکریم معتمد – مدرس دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
فرزاد شیرزاد – کارشناس ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان

چکیده:

امروزه پرورش دام تنها با کمک علم تغذیه میسر است علم تغذیه دام شناسایی مواد غذایی فیزیولوژی تغذیه فرم های مختلف تهیه مواد غذایی، تعیین ارزش های غذایی آنها، نگهداری و روش های خوراک دادن استم واد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام دارای نوعی تقسیم بندی سیستماتیک بوده که بر اساس محصولات شخصیم حصولات تجاری، ماده خشک، مجموع مواد مغذی قابل هضم و غیره انجام گرفته است.