سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

مریم نیازی – کارشناس واحد تولیدی امید توس
فریده طالبیان – کارشناس اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان رضوی
میترا محمدی – کارشناس اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی خراسان رضوی

چکیده:

در این مقاله به تعاریف استاندارد، تقسیم بندی سطوح ، جنبه ها و تقسیم بندی اجرایی آن پرداخته و تعاریف و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبیولوژی مربوط به کنترل کیفی انواع فرآورده های گوجه فرنگی شامل رب ، کنسرو ، پوره ، آب و سس گوجه فرنگی مورد بررسی قرارگرفته شده است .تعاریف و ویژگی های مطرح شده موارد مشخص شده برگرفته از استاندارد ملی ایران می باشد.