سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

علیرضا چگنی – کارشناس ارشد علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان
بهروز یاراحمدی – عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان
محسن محدطاقی – کارشناس علوم دامی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان

چکیده:

در ایران سالیانه بالغ بر ۲۵ میلیون تن کاه غلات تولید می گردد که حداقل۷۰ دصد آن را کبوهیدرات تشکیل می دهد و بعنوان یک منبع انرژی بالقوه مهم برای دام می باشد. مصرف کاه بصورت خام بدلیل ارزش غذایی کم آن و پر حجم بودن در تغذیه محدود می باشد. غنی سازی کاه با روش های فیزیکی و شیمیایی و بیولوژیکی یکی از راه های افزایش قابلیت هضم افزایش میزن مصرف توسط دام وافزاش ابقا پروئین در بدن دام می باشد.