سال انتشار: ۱۳۸۲

محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

نویده انرجان –
هدا جعفری زاده –

چکیده:

ریز کپسول سازی در واقع یک تکنیک پوشش دهی و بسته بندی ذرات ( جامد و مایع و گاز ) در مقیاس بسیار کوچک می باشد که در آن ذرات داخل لایه ای باریک از ماده پوشش دهنده قرار میگیرند . قابلیت استفاده از این تکنیک امروزه بسیار متنوع و وسیع گردیده است و بسته به نوع صنعت ، ذرات ،مواد دیواره ای ،محصول و روش بکار گرفته شده برای این مهم ، طیف وسیعی از محصولات با قابلیت های ویژه به بازار عرضه گردیده اند . در کشور ما کار زیادی در این زمینه انجام نگرف ته است . در تحقیق حاضر به طور اجمال به معرفی تکنیک ، توجیهات اصلی استفاده از ریز کپسول سازی در صنعت غذا ، کاربرد تکنیک مذکور در صنایع غذایی و روشهای متداول ریز کپسول سازی در صنعت غذا پرداخته می شود .