سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: دومین همایش دانشجویی فناوری نانو

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

محمدعلی آراوند – گروه مهندسی پلیمر، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس
محمدعلی سمسارزاده – گروه مهندسی پلیمر، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده:

در این کار تحقیقاتی نانو ذرات پخت شده اپوکسی به روش وارونگی فازی انتقالی ساخته شدد. در این روش از ترکیب دو نوع امولسیفایر با مقادیر HLP متفاوت برای رسیدن به حداقل مقدار انرژی وگذشتن از مرز وارونگی انتقالی استفاده گردید. نشان داده شد که با استفاده از مقادیر مناسب، اندازه ذرات نانو امولسیون نهایی تا ۴۴nm کاهش می یابد. ویژگی های مختلف ذرات مزبور توسط آنالیزهای DLS , SEM بررسی شدند. ذرات حاصل پس از شستشو به کمک سانتریفیوژ، با استفاده از خشک کن انجمادی به خوبی جداسازی گردیدند. آنالیزهای SDC , FTIR مشخص نمودند که پخت ذرات به صورت کامل انجام شده است.