سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: دومین همایش دانشجویی فناوری نانو

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

زهرا بابایی – آزمایشگاه تحقیقات نانوبیوتکنولوژی،دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه ف
محسن جهانشاهی – آزمایشگاه تحقیقات نانوبیوتکنولوژی،دانشکده مهندسی شیمی، دانشگاه ف
محمدحسین صنعتی – مرکز تحقیقات مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی،تهران

چکیده:

نانوذرات پروتئینی سایزمتفاوتی از ۵۰ nm تا ۳۰۰ رادارامی باشند . دراینجا نانوذرات ژلاتینی نوع A باروش دومرحله ای desolvation به عنوان سیستم های رهایش دارویی ساخته می شوند . هدف ساخت و بهینه سازی ذرات میباشد . دراین مطالعه اثرات فاکتورهایی نظیر دما،غلظت ژلاتین، سرعت همزن، مقدار استون و گلوتارآلدئید برسایزذرات بررسی میگردد . روش تاگوچی با تعریف ۴ فاکتوردما، غلظت، سرعت همزن و مقدار استون در ۴ سطح جهت بهینه سازی سایز ذرات استفاده می گردد . در بین تمامی شرایط، دمای ۵۰ ۰ C ، غلضت ژلاتین۴۵ mg/ml، استون۸۰ ml و دورهمزن ۶۰۰ rpm بهترین نتایج رادربر دارد وسایز ذرات تولیدی ۱۷۰ nm میباشد .