مقاله شناسايي انواع گوشت مورد استفاده در توليد همبرگرهاي عرضه شده در شهر تهران در سال ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۸ در مجله علوم و صنايع غذايي از صفحه ۹۵ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: شناسايي انواع گوشت مورد استفاده در توليد همبرگرهاي عرضه شده در شهر تهران در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله همبرگر
مقاله نوع گوشت
مقاله اليزاي ساندويچي
مقاله تک سمي
مقاله خوک

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حسيني هدايت
جناب آقای / سرکار خانم: برازندگان خسرو
جناب آقای / سرکار خانم: آخوندزاده بستي افشين
جناب آقای / سرکار خانم: شمشادي بهار
جناب آقای / سرکار خانم: توكلي حميدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: خاكسار رامين

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مصرف فرآورده هاي گوشتي از جمله همبرگر در شهرهاي بزرگ و صنعتي از جمله تهران رو به افزايش است بنابراين کيفيت و سلامت اين محصولات غذايي از اهميت بسيار زيادي برخوردار است. با توجه به گراني گوشت و امکان انجام انواع تقلبات از جمله استفاده از گوشت هاي ارزان قيمت در اين مطالعه نوع گوشت مورد استفاده در توليد ۲۸۸ نمونه همبرگرتوليد شده در کارخانجات فرآورده هاي گوشتي و ۹۶ نمونه همبرگر دست ساز غير صنعتي عرضه شده در سطح شهر تهران در سال ۱۳۸۶ به روش اليزاي ساندويچي مورد بررسي قرار گرفت نتايج حاصل از اين مطالعه نشان داد در هيچ يک از نمونه هاي مورد آزمون از گوشت تک سمي و خوک در توليد محصول استفاده نشده است، ولي انواع اختلاط گوشت مرغ، گوسفند و گاو در نمونه ها مشاهده شد و ۸/۴۳ در صد نمونه هاي همبرگر صنعتي با فرمول پروانه ساخت و برچسب محصول مطابقت نداشتند.