سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

شعله درویشی – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
محمد زارعی – مربی گروه علوم و صنایع غذایی- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
سهیلا مرادی بیگ هندی – عضو هیئت علمی گروه میکروبیولوژی – موسسه سرم سازی رازی

چکیده:

مخمرهای ٣٠ نمونه از یک نوع خمیر ترش سنتی استان آذربایجان شرقی مورد استفاده در تهیه نان مخصوص اسکو که از کارگاه های تولیدی یا خانه های روستایی جمع آوری شده بودند ، شناسایی گردید. مخمره