سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

هدا جعفری‌زاده – عضو هیأت علمی ، دانشگاه صنعتی سهند تبریز
حسین عجمین – دانشگاه صنعتی سهند تبریز ، عضو هیئت علمی
حامد اصلان‌نژاد – دانشگاه صنعتی سهند تبریز

چکیده:

یکی از مهمترین فرآورده‌های لبنی سویا نوشیدنی شیر مانندی موسوم به شیر سویا یا شیر گیاهی می‌باشد. شیر سویا محصولی خامه‌ای و غنی تهیه شده از دانه‌های سویا با طعم گردویی و ارزش تغذیه‌ای بالا می‌باشد. در مقاله حاضر ضمن شرح مختصری از شیر سویا، انواع و کاربردهای آن در صنایع مختلف غذایی، به مقایسه بین ترکیبات و اجزاء تشکیل دهنده شیر سویا و شیر گاو پرداخته می‌شود. این مقایسه به همراه نتایج تحقیقاتی که توسط سازمان FDA انجام شده است، نتایج سودمندی به دنبال دارد که در بخش پایانی مقاله به آن اشاره می‌گردد.