سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: سومین کنفرانس ملی خلاء

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

حسین زمانی – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان
مسعود پور – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، گروه مکانیک
ابوذر امینی – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، گروه مکانیک
سید حسین کشمیری – آزمایشگاه تحقیقاتی میکروالکترونیک، دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی م

چکیده:

در این مقاله گزارش طراحی و ساخت یک محفظه شیشه ای که برای سیستم تبخیر حرارتی تحت خلأ در محدوده ۷-۱۰ میلیبار مورد استفاده قرار گرفته است، ارائه می گردد. بعد از بررسی مواد اولیه مناسب برای ساخت محفظه، فلانج بالایی و درزبندهای آن، به تبیین معیارهای طراحی محفظه پرداخته و مراحل روش آن ارائه شده است. طراحی ابعاد محفظه و فلانج بالایی به روش نرم افزاری مدل سازی شده و با روش تحلیلی نیز کنترل شده است در پایان نتایج عملی آزمایش یک نمونه ساخته شده ارائه شده است.