سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

حسین بهفر – گروه مهندسی ماشینهای کشاورزی دانشگاه تبریز
راضیه پوردربانی –
سمیه بهفر –

چکیده:

رنگ اولین فاکتور در بررسی کیفی مواد غذایی توسط مصرف کننده می باشد و در پذیرش یا عدم پذیرش مواد، از فاکتورهای شاخص می باشد. در صنعت مواد غذایی، تحلیل و اندازه گیری رنگ نمونه های مواد غذایی ضروری می باشد. از آنجاییکه شناسایی رنگمی تواند به طور جدی تحت تاثیر شرایط نور دهی و دیگر تغییرات محیط پیرامون باشد، بنابراین به هنگام وقوع تغییرات در شرایط نوردهی، سیستم بینایی بایستی مجددا کالیبره شود. کالیبره دستی، که بطور متداول بکار گرفته می شود، زمانبر می باشد و برای سیستم بینایی بلادرنگ که شرایط محیطی بطور پویا متغییر است، مناسب نمی باشد. بنابراین سیستم های بینایی نیازمند حرکت به سمت کالیبره خودکار می باشند.