سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

علیرضا حاجیان – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
کارو لوکس – استاد، ریاست قطب علمی کنترل و هوش مصنوعی، دانشکده برق و کامپیوتر، دان
علی بهلولی – دانشجوی دکتری سخت افزار کامپیوتر، دانشگاه اصفهان
محمدعلی صفری – دانشجوی دکتری کامپیوتر، دانشگاه بیریتیش کلمیا، ونکوور کانادا

چکیده:

یکی از مسائل مهمی که درصنعت بسته بندی پسته حائز اهمیت است، جداسازی آنها بر اساس مرغوبیت آنهاست، عمدتا مرغوبیت پسته ها بر اساس شدت رنگ، وزن و اندازه آنها قابل تشخیص است به طوری که در نوع سنتی جداسازی پسته ها به روش دستی و بر اساس مشاهدات چشمی رنگ، اندازه و وزن آنها انجام می پذیرد. اتوماتیک سازی این امر باعث افزایش سرعت ودقت و نیز به طرز چشمگیری کاهش هزینه های صرف شده در جداسازی می باشد. در این مقاله یک سیستم کاملاًاتوماتیک جهت جداسازی پسته ها براساس مرغوبیت آنها ارائه گردیده است که بر اساس پردازش هوشمند دیجیتالی تصویر نمونه ها استوار است.