سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

علیرضا حاجیان – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد
حامد امینی – دانشگاه هریت وات،ادینبرو،انگلستان

چکیده:

یکی از مسائل مهمی که در صنعت فرآوری گوجه حائز اهمیت است،جداسازی آنها بر اساس مرغوبیت آنهاست.عمدتا مرغوبیت گوجه ها بر اساس شدت رنگ ،وزن و اندازه آنها قابل تشخیص است به طوری که در نوع سنتی جداسازی گوجه ها به روش دستی و بر اساس مشاهدات چشمی رنگ،اندازه و وزن آنها انجام می پذیرد.اتوماتیک سازی این امر باعث افزایش سرعت ودقت ونیز به طرز چشمگیری کاهش هزینه های صرف شده در جداسازی می باشد.در این مقاله یک سیستم کاملا اتوماتیک جهت جداسازی گوجه ها بر اساس مرغوبیت آنها ارائه گردیده است که بر اساس پردازشهوشمند دیجیتالی تصویر نمونه ها استوار است.