سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

فرید عمیدی – عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی صوفیان (آذرب
رقیه عزتی –
مسعود دزیانی –
ندا عمیدی – دانشجوی کارشناسی علوم و صنایع غذایی

چکیده:

علاقه مصرف کنندگان به سلامتی و رژیم غذایی خود سبب افزایش آگاهی ها در رابطه با غذاهای عملگر شده است. ارائه اطلاعات تغذیه ای روی برچسب محصولات غذایی در قالب پنج دسته مجاز شناخته می شود: مواد مغذی, عملگر, راهنمای تغذیه ای,سلامت بخش و اثرات سلامتزایی. مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که سیر سبب کاهش خطر برخی از سرطانها از جمله سرطان معده, روده بزرگ, پستان, دهانه رحم و …. می شود. تحقیقات حاکی از اثرات مفید چای سبز و سیاه بر سلامت انسان است همچنین چای حاوی مواد آنتی اکسیدان می باشد. آلوبخارا با طعم شیرین و خاصیت ملینی شناخته شده در راس مواد غذایی عملگر جای میگیرد . یکی از کاربردهای غلات استفاده از آنها در غذاهای عملگر می باشد که می توان در تهیه فرمولاسیون های جدید بهره برد و هم به عنوان یکی از ترکیبات اولیه مواد غذایی استفاده نمود غلات همچنین سوبسترای مناسبی جهت رشد میکروارگانیسم های پروبیوتیک می باشد