سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: دومین همایش بین المللی بهینه سازی مصرف سوخت در ساختمان

تعداد صفحات: ۲۱

نویسنده(ها):

محمد خدادادی –
داود حقیقت مصباحی –

چکیده:

در بیشتر نواحی روستائی کشورمان برای پخت و پز و …. از مواد سوختی از قبیل شاخ وبرگ درختان , زغال , فضولات دامی , مواد نفتی و … استفاده می شود . تهیه و تدارک این مواد علاوه بر آنکه مشکلات فراوانی را برای روستائیان به دنبال دارد موجب آلودگی بیشتر محیط زیست و همچنین از بین رفتن میلیونها تن مواد آلی در طول سالیان متمادی می شود . استفاده بیشتر ازشاخ و برگ درختان به عنوان سوخت بیشترین آسیب را به منافع طبیعی , از لحاظ قطع درختان و در نتیجه کمبود فضای سبز و تشدید فرسایش خاک , وارد می آورد . همچنین استفاده حرارتی از کودهای دامی بصورت فضولات بجای استفاده و مصرف در مزارع به عنوان کودی با ارزش در حاصلخیزی و اصلاح بافت فیزیکی و شیمیایی خاک کار درستی نمی باشد . تهیه و حمل مواد نفتی از مراکز توزیع آن جهت استفاده بعنوان سوخت حرارتی , علاوه بر مشکلات حمل و نقل و نیزهزینه ای که برای زارعین در بردارد مقرون به صرفه نخواهد بود