مقاله مروري بر خواص فارماکولوژيک رزين کندر (Gum olibanum) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۸ در گياهان دارويي از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: مروري بر خواص فارماکولوژيک رزين کندر (Gum olibanum)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کندر
مقاله خواص فارماکولوژيک
مقاله درمان بيماري ها

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: توكلي فر بهاره
جناب آقای / سرکار خانم: مسعودي محمد
جناب آقای / سرکار خانم: زرين قلم مقدم جلال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
كندر صمغي رزيني است كه از برخي گونه هاي جنس  Boswelliaگرفته مي شود. گياهان اين جنس درختچه اي بوده و از خانواده بورسراسه هستند. جنس بوسوليا داراي ۲۴ گونه است و عمده ترين گونه هاي آن كه منبع توليد كندر هستند، شامل: ۱- B.carteri، ۲- B. frereana، ۳- B. serrata، ۴- B. papyrifera مي باشند. كندر موجود در بازار ايران از دو گونه B. carteri، كه بومي سواحل درياي سرخ خصوصا ناحيه شمال شرقي آفريقا است و محل اصلي توليد آن كشورهاي سومالي و اتيوپي مي باشد و گونه B. serrata، كه در مناطق مختلف هندوستان مي رويد، به دست مي آيد. اين رزين از عصر هاي كهن مورد شناخت بشر بوده و به عنوان بخور معطر از آن استفاده مي شده است. در ايران باستان براي بخور دادن و ضدعفوني كردن آن را به كار مي برده اند و در اوستا نيز از آن به عنوان يكي از داروهاي موثر در درمان بيماري هاي گوناگون از جمله سرطان، تهوع، اسهال و داروي تقويت حافظه ياد شده است. مطالعات انجام شده بر روي کندر نشان دهنده تاثير درماني اين رزين در گستره وسيعي از بيماري ها مي باشد. مطالعه حاضر مروري بر خواص فارماکولوژيک کندر است.