سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: سومین همایش ایمنی هوانوردی

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

آتوسا پولادیان – کارشناس آزمایشگاه واحد بهداشت – مرکز پزشکی هوایی، واحد بهداشت محیط مرک

چکیده:

در بررسی عوامل مخاطره آمیز سلامت درون پروازی، مسمومیت غذایی شیوع بیشتری داشته است . از میانباکتریهای عامل شیوع مسمومیت غذایی درون پروازی، سالمونلا شایع ترین عامل عفونت گزارش شده است . میزان آلودگی باکتریایی نیز در غذاهای سرد در مقایسه با غذاهای گرم بیشتر بوده ا ست . بوسیله رعایت کامل بهداشت در تهیه و آماده سازی مواد غذایی و رعایت اصول درجه حرارت نگهداری میتوان به آسانی از بروز مسمومیت غذایی جلوگیری کرد . هر چند که سطح بهداشت کشور تولید کننده، منعکس کننده کیفیت میکروبیولوژیکی غذا می باشد .