سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سهیل پارسا – دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
محمد کافی – دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

چکیده:

اثرات منفی شوری بر جذب و تعادل عناصر غذایی در گیاه توسط پژوهشگران فراوانی مورد تاکید قرار گرفته است زمانیکه گیاه در معرض تنش شوری واقع می شود جذب نیتروژن بیش از سایر عناصر غذایی کاهش می یابد. به نظر می رسد با اعملا مدیریت کودی مناسب در اراضی شور می توان ضمن افزایش عملکرد خصوصیات کیفی محصول را نیز بهبود بخشید.