سال انتشار: ۱۳۹۳
محل انتشار: اولین کنگره ملی الکترونیکی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
تعداد صفحات: ۵
نویسنده(ها):
اسماعیل پشتبان – دانشجو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
جمشیدخان چمنی – دانشیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
محمدرضا صابری – دانشیار، دانشگاه علوم پزشکی مشهد

چکیده:
جهت بررسی بر همکنش میان پپتید آنتی اکسیدان استخراجی از سفیده تخم شترمرغ و پروتئین بتالاکتوگلبولین شیر توسط روش انتقال انرژی فورستر انجام گردید. نتایج انتقال انرژی فورستر انتقال انرژی از پروتین به پپتید را تایید می کند که نشان دهنده تشکیل کمپلکس میان پپتید و پروتئین می باشد. از این مطالعه جهت انتقال پپتید توسط پروتئین بتالاکتوگلبولین که نقش حامل دارد استفاده می گردد. نتایج مطالعات نشان می دهد که پپتید با پیوند شدن به پروتئین می تواند توسط پروتئین به داخل بدن حمل گردد و تاثیرات آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی خود را نشان دهد.