سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: هشتمین همایش ملی لاستیک

تعداد صفحات: ۲

نویسنده(ها):

محمد کرابی – پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ابران-پژوهشکده فرایند، گروه لاستیک
سمیه محمدیان گزاز –

چکیده:

در این پژوهش، اثر سیستم پختهای گوگردی گوناگون بر خواص آمیزه SBR با استفاده از دستگاه آنالیزگر فرآیند لاستیکها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که نمونه های حاوی سیستم پخت فعالتر سرعت پخت بالاتر، زمان برشتگی و پخت کمتری داشته و نسبت به سیستمهای پخت معمولی، از الاستیسیته و جهندگی بیشتری برخوردار می باشند.