سال انتشار: ۱۳۸۶

محل انتشار: سومین کنفرانس ملی خلاء

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

حسین زمانی – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، گروه مکانیک
مسعود پور – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، گروه مکانیک
غلامرضا ملک زاده – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان
امیر ملک زاده – پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی، پارک علم و فناوری خراسان

چکیده:

در این مقاله پس از تبیین اهمیت فناوری خلأ به معرفی کاربردهای فناوری خلأ در زمینه تحقیقات غذایی پرداخته می شود و برخی از محورهای تحقیقاتی مطرح در این زمینه بررسی می گردد. امروزه فرایندهای بسیاری در شرایط خلأ انجام می شوند که امکان تولید محصولاتی جدید با فناوری بالا را فراهم ساخته است . به عنوان مثال فرایندهای خشک کردن، اشباع، تبرید و انجماد، تقطیر و کاهش بار میکروبی از جمله فناوری های جدیدی هستند که در سال های اخیر تحقیقات گسترده ای در مورد آنها انجام شده است.