سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: دومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند (عملگر)

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

سمیه رهایی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه تهران
زهرا امام جمعه – دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران
سیدهادی رضوی – استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران

چکیده:

از زمانهای قدیم، مغز های خشکبار به عنوان یک قسمت از جیره غذایی انسان استفاده می شدند.. مغز ها مواد غذایی گیاهی پیچیده وغنی از مواد مغذی ضروری و غیر ضروری هستند و جز ترکیبات زیست فعال محسوب می شوندکه تا به حال تعداد زیادی ازاینترکیبات شناخته نشده اند. کاربرد مغز خشکبار به عنوان یک غذای عملگر، اثرات سلامتی مثبتی پیشنهاد می کند که می تواند پیغام خوش آمدی برای جامعه ای باشد که نگرانی در مورد سلامتی و بیماری قلبی عروقی در آن وجود دارد.