مقاله مقايسه اثرات خميرترش خشک با خميرترش تازه روي ويژگي هاي حسي و بياتي نان قالبي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهاي صنايع غذايي (دانش كشاورزي) از صفحه ۱۶۳ تا ۱۷۵ منتشر شده است.
نام: مقايسه اثرات خميرترش خشک با خميرترش تازه روي ويژگي هاي حسي و بياتي نان قالبي
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بياتي نان
مقاله خميرترش خشک انجمادي
مقاله لاکتوباسيلوس پلانتاروم
مقاله لاکتوباسيلوس روتري
مقاله ويژگي هاي حسي نان

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: پيغمبردوست سيدهادي
جناب آقای / سرکار خانم: گلشن تفتي ابوالفضل
جناب آقای / سرکار خانم: خراسانچي نيلوفر
جناب آقای / سرکار خانم: حجازي محمدامين
جناب آقای / سرکار خانم: رافت سيدعباس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: