سال انتشار: ۱۳۸۵

محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویی مهندسی شیمی و پنجمین همایش ملی دانشجویی مهندسی نفت

تعداد صفحات: ۸

نویسنده(ها):

محمدرضا اکبری – دانشکده مهندسی شیمی
علیرضا نادرپور – دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده:

این تحقیق در مورد روشی جدید برای تولید کنستانتره مرکبات می‌باشد که دارای بازده بالاتری نسبت به روش‌های موجود نیز می‌باشد. برای این منظور ابتدا آب‌میوه را از میوه در واحد استخراج به دست می‌اورند. آبمیوه‌ای که به دست می‌‌آید مخلوطی از پالپ و آب میوه می باشد که این مخلوط به دو قسمت آب میوه اولیه و پالپ تقسیم بندی می‌شود سپس پالپ را به دو قسمت باقیمانده پالپ و آبمیوه ثانویه تقسیم بندی می‌شود. آبمیوه ثانویه پاستوریزه می‌شود و با آبمیوه اولیه مخلوط می‌شود و به واحد کنستانتره هدایت می‌شود. در این مقاله، ابتدا روش‌های سنتی و متداولی که برای تولید کنستانتره موجود می‌باشد را شرح می‌دهمی و با مقایسه روش جدید معایب آن را توضیح می‌دهیم و سپس به شرح کامل روش جدید می‌پردازیم.