سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

داود افیونی – مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان
مهرداد محلوجی – مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان

چکیده:

در ایران نیز مانند بسیاری از مناطق خشک و نیمه خشک دنیا بخش قابل توجهی از مناب آب و خاک با مشکل شوری مواجه است گندم بعنوان مهمترین محصول زراعی کشور از مرسوم ترین محصولاتی است که با استفاده از چنین منابعی کشت و کار می گردد و در اثر تنش شوری بخش قابل توجهی از عملکرد آن کاهش می یابد.