سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

اکبر قندی – مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان
داود افیونی – مرکز تحقیقات کشاوزی اصفهان
مهرداد محلوجی – مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان

چکیده:

در ایران نیز مانند بسیاری از مناطق خشک و نیمه خشک دنیا مشکل شوری منبع آب و خاک یکی از عمده ترین عوامل محدود کننده رشد و عملکرد محصولا تزراعی محسوب می شود با توجه به اهمیت گندم در کشور دستیابی به ارقام متحمل به شوری که عملکرد قابل قبولی در شرایط تنش شوری داشته باشند یکی از اهدفا به نزادی این محصول است.