سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

سید حسین صباغ پور – موسسه تحقیقات کشاورزی دیم

چکیده:

گیاه ماش به لحاظ سرشار ابودن از پروتئین که حاوی ۲۳ درصد پروتئین می باشد و تثبیت ازت هوا توسط ریشه آن بهبود اصلاح فیزیکی و شیمیاییخ اک و همچنین دور هرویشی و زایشی کوتاه آن بعنوان نباتی مهم در تناوب زراعی محسوب می شود و عالیا پس از برداشت گندم به عنوان کشت دوم در منطقه گرگان و گنبد کشت می گردد.