سال انتشار: ۱۳۸۲

محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

تعداد صفحات: ۷

نویسنده(ها):

مرتضی زیودار – زاهدان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، گروه مهندسی شیمی
آرش نجفی – زاهدان، دانشگاه سیستان و بلوچستان، گروه مهندسی شیمی
فرزانه وهاب زاده – تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی شیمی

چکیده:

میکروکپسوله سازی اسانس پرتقال توسط روش تشکیل توده بهم پیوسته پیچیده با سیستم دیواره ژلاتین – صمغ عربی مورد مطالعه قرار گرفت . مقدارمتفاوت محتویات پلیمری با سه سطح نسبت هسته به دی واره مورد تحقیق قرار گرفت . توزیع اندازه ذرات توده بهم پیوسته نشان می دهد که بیش از % ٧٠ مقدار ذرات دارای قطر متوسط ٩,٦٨ میلی متر می باشد . بازدهی فرآیند ( به عنوان نسبت
میزان میکروکپسولهای توده بهم پیوسته تولید شده به میزان مواد اولیه موجود در امولسیون ) در حدود % ٦٩ ، بیشترین می باشد. علاوه بر این، داده های آزادسازی و تورم بر اساس معادله Mt/M¥=ktn آنالیز شده اند که برای تورم های کنترل شده مناسب است.