سال انتشار: ۱۳۷۸

محل انتشار: پنجمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

ایران عالم زاده – مرکز تحقیقاتی مهندسی بیوشیمی و کنترل محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف

چکیده:

زیست فن آوری (بیوتکنولوژی) در چند سال اخیر پیشرفتهای چشمگیری داشته است. یکی از جنبه های علمی آن در مورد غذا می باشد به خصوص در هدایت روشها، فرایند و تولید مواد غذایی است . آنزیمها که به عنوان کاتالیزور بیوشیمیایی شناخته می شوند خود حاصل فرایندهای زیست فن آوری هستند. آنزیمها می توانند در زیست فن آوریغذا نقش های اساسی ایفاء نمایند.