سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

محمدجعفر ملکوتی – دانشگاه تربیت مدرس و موسسه تحقیقات خاک و آب

چکیده:

بیش از ۵۰ درصد جمعیت جهان از عوارض کمبود عناصر ریز مغذی از جمله روی در رنج می باشند این میزان کمبود در سمیناری تحت عنوان روی و سلامت انسان در سوئد بیش از ۴۸ درصد عنوان شد. این درصد در جوامعی که خاک های زراعی زیستگاه آنها آهکی بوده و غذای اصلی آنها را نان بدون سبوس و یا برنج و تشکیل می دهد بمراتب بیشتر است.