سال انتشار: ۱۳۷۵

محل انتشار: چهارمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۱۶

نویسنده(ها):

علی رضا ستادرحیمی – دانشکده بهداشت و تغذیه- دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبر

چکیده:

تغذیه مناسب در دوران کودکی و نوجوانی، علاوه بر تامین سلامت در این دوران، بر وضعیت تندرستی دوران بزرگسالی نیز موثر می باشد. از جمله نشان داده شده که پیگیری یک رژیم غذایی مناسب در دوران کودکی می تواند خطر بیماری های مزمن مرتبط با تغذیه مانند بیماری های قلبی- عروقی، برخی انواع سرطانها، دیابت نوع ۲، چاقی و افزایش فشار خون را در سنین بزرگسالی کاهش دد. به علاوه، الگو و شیوه زندگی در سنین بزرگسالی در سالهای اول عمر پی ریزی می شود و به این دلیل هدایت و تشویق کودکان به سمت مصرف یک رژیم غذایی مناسب و با کیفیت از اهمیت ویژه برخوردار است.