سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

اسماعیل اسدی بروجنی – گروه منابع طبیعی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد
محمدرضا کاویانی – گروه جغرافیا دانشگاه اصفهان
حسن حسینی ابری – گروه جغرافیا دانشگاه اصفهان

چکیده:

گندم و جو به دلیل ارزش غذایی فراروان و طیف نسبتا گسترده و سازگاری به شرایط آب و هوایی در مقایسه با سایر محصولات کشاورزی در سطح وسیعتری کشت می شود میزان تولیدو عرصه های مناسب کشت این محصولات به طور چشمگیری متاثر از عناصر اقلیمی هر منطقه است.