سال انتشار: ۱۳۷۸

محل انتشار: پنجمین کنگره تغذیه ایران

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

فاطمه اسفرجانی – انستیتو تحقیقات تغذیه وصنایع غذائی کشور، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات ب

چکیده:

از آنجاییکه برایند سلامتی یک جامعه سالمندی است و سالمند قطب خانواده می باشد. باید به این دوران نیز توجه خاص نمود. پیری یک پدیده طبیعی است که سرعت پیشرفت آن در افراد متفاوت می باشدو به عوامل متعددی ازجمله تغذیه بستگی دارد. بهترین و امن ترین جای برای سالمند آغوش خانواده می باشد. عوامل مستعد کننده (جسمی، روانی، اجتماعی و اقتصادی) همواره موجب بروی مشکلات تغذیه ای در سالمندان میشود. در خصوص ارتقاء سلامتی همواره توصیه های تغذیه ای می تواند به همراه فعالیت فیزیکیکلیدی نجات بخش برای انان باشد.