سال انتشار: ۱۳۸۱

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران

تعداد صفحات: ۱

نویسنده(ها):

قدرت الله فتحی – دانشگاه شهید چمران اهواز
امین فرنیا – دانشجوی سابق کارشناسی ارشد
فرشاد ابراهیم پور – دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
سید عطاالله سیادت – دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده:

سویا از جمله گیاهان خانواده بقولات می باشد که می تواند از طریق همزیستی با باکتری جنس ریزوبیوم ازت اتمسفر رار تثبیت نماید و تقریبا ۲۵ تا ۷۵ درصد از ازت مورد نیاز را از طریق همزیستی با این باکتری بدست می آورد.