سال انتشار: ۱۳۸۲

محل انتشار: سومین همایش بین المللی بهینه سازی مصرف سوخت در ساختمان

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

رضا قربانپور طاهری – مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق آذربایجان
تهمینه حفظ اللسان – مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب و برق آذربایجان

چکیده:

تهیه آب گرم مشروب و صنعتی، از جمله موارد مصرف انرژی و نیز در معرض تلفات انرژی هست. بیش از ۷۰ % مصرف روزانه آب بصورت گرم می باشد. از آنجائیکه برای گرم کردن آب تا درجه حرارت معینی، سیستم های کنترل وجود ندارد معمولا انرژی زیادی صرف گرمایش بیش از حد آب شده و استفاده کننده مجبور می شود با استفاده از آب سرد و یا هر روش دیگر، حرارت آن را کاهش دهد و این تلفات انرژی هست، یک روش جبران برای جلوگیری از این تلفات، استفاده از سیستم های کنترل Feedforwrd می باشد که عموما برای مصارف بزرگ قابل کاربرد است. روش دیگر برای جلوگیری از تلفات حرارتی بیشترو بدست آوردن آب گرم با درجه حرارت معین، طراحی آب گرمکن های الکتریکی هست که بتواند با کنترل ساده جریان الکتریکی، درجه حرارت مطلوب آب را ایجاد کند.