سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: همایش بین المللی ژئولیت ایران

تعداد صفحات: ۴

نویسنده(ها):

فرهاد باقری – دانشجوی کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری
امین صالحی – دانشجوی دکترای زراعت دانشگاه تربیت مدرس
اکبر حسنی – دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه تربیت مدرس
مجید غلامحسینی –

چکیده:

زئولیتها به عنوان موادی کاملا طبیعی با توجه به ویژگی های منحصر به فردشان از قبیل جذب انتخابی و آزادسازی کنترل شده مواد غذایی از آنها ، میتوانند اثر گذاری کودهای شیمیایی را بیشتر کرده و باعث مصرف بهینه کودهای شیمیایی شوند و در نهایت از مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و اتلاف و سرازیر شدن این مواد شیمیایی به منابع طبیعی و آلودگی محیط زیست جلوگیری کنند و این میتواند اولین قدم در راستای کاهش مصرف نهاده های شیمیایی و در نهایت حرکت به سمت کشاورزی پایدار باشد