سال انتشار: ۱۳۸۷

محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات

تعداد صفحات: ۹

نویسنده(ها):

آزاده پیشداد – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران دانشکده برق و کامپیوتر – هسته ITS
رضا کریم پور – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران، دانشکده برق و کامپیوتر – هسته ITS

چکیده:

به دلیل اهمیت اصول بهداشتی مواد غذایی ، صنایع غذایی نیاز به کنترل و پیگیری مستمر محصولات و مواد اولیه خود در مراحل مختلف تولید، پخش و نظارت دارند. یکی از فناوری های موثر دراین زمینه RFID است که دارای کارکردهایی چون ردیابی، کنترل اصول بهداشتی مواد غذایی، پتانسیل بالای تصمیم گیری حین عمل، ارزیابی ریسک و تصمیم گیری های کوتاه مدت می باشد دراین مقاله با توجه به مساله پیش روی بازارتهیه غذای کشور جمهوری اسلامی ایران یک نمونه کاربردی استفاده از RFID در این عرصه و مزایا معایب و چالشهای آن را به تصویر کشیده ایم. سامانه ارائه شده دراین تحقیق تلفیقی از معماری پیشنهادی RFFM و چارچوب ردیابی مواد غذایی می باشد طراحی این سامانه به کنترل بهتر موجودی انبار، بازپرسازی موثر آن کنترل اصول بهداشتی غذا و ارتقا کیفیت خدمات کمک شایانی می نماید.