سال انتشار: ۱۳۸۴

محل انتشار: چهارمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران

تعداد صفحات: ۵

نویسنده(ها):

محمد جواد حریقی – گروه بیولوژی، دانشکده علوم، دانشگاه رازی
محمدرضا زمانی – پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
مصطفی مطلبی – پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

چکیده:

Statistical analysis by screen design shows that optimum conditions to produce glutamic acid are: Corynebacterium glutamicum (CECT690), temperature(30 oC), dates fruit wastes content(10gr), nitrogen source type (urea 0.19gr/100ml), phosphate content(0gr), penicillin addition time (8h) and biotin content(0), MnSO4.H2O 0.001 gr/100ml, FeSO4.7H2O 0.001 gr/100ml, MgSO4.7H2O 0.2 gr/100ml.