سال انتشار: ۱۳۸۲

محل انتشار: ششمین همایش ملی بهداشت محیط

تعداد صفحات: ۶

نویسنده(ها):

قدرت اله شمس خرم آبادی – دانشگاه علوم پزشکی لرستان
ناهید جهانبانی – دانشگاه علوم پزشکی لرستان ، دانشکده بهداشت

چکیده:

غذا یکی از عوامل اصلی حیات محسوب شده و بدون آب ادامه زندگی بیش از چندروز مقدور نیست. غذا موقعی می تواند دارای اثرات مفید برای بدن باشد که بصورت یک غذای کامل، سالم و عاری از آلودگی مصرف شود. در غیراین صورت نه تنهاه سبب ترمیم بدن نشده و انرژی تولید نمی کند بلکه برعکس باعث تحلیل قوای جسمانی شده و سرچشمه ایجاد بیماری های گوناگون در انسان می شود. مواد غذایی مصرفی که در آنها رعایت اصول و موازین بهداشتی در مراحل مختلف تهیه و تولید و نگهداری نشده باشد در اثر آلوده شدن به میکروبها و یا مواد سمی به صورت یک ماده فاسد و زیان بخش در خواهد آمد. خوردن چنین غذایی که همراه آن مقدار بسیار زیادی میکروب و یاسمومی که از این میکروبها ترشح شده است سبب ایجاد انواع بیماری ها و مسمومیت ها در انسان می شود.