مقاله اثر برخي نگه دارنده هاي مواد غذايي متداول در ايران بر آنزيم هاي پراکسيداز و تايروزيناز بزاقي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۹ در فيزيولوژي و تكوين جانوري (علوم زيستي) از صفحه ۴۱ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: اثر برخي نگه دارنده هاي مواد غذايي متداول در ايران بر آنزيم هاي پراکسيداز و تايروزيناز بزاقي
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پتاسيم سوربات
مقاله سديم بنزوات
مقاله آنتي اکسيدانت
مقاله پراکسيداز
مقاله تايروزيناز
مقاله بزاق

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حيدري زهرا
جناب آقای / سرکار خانم: سريري ريحانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: