مقاله ارزيابي ميکروبيولوژي ماکاروني توليد داخلي و وارداتي که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاييز ۱۳۸۹ در فيزيولوژي و تكوين جانوري (علوم زيستي) از صفحه ۱۷ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: ارزيابي ميکروبيولوژي ماکاروني توليد داخلي و وارداتي
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ميکروبيولوژي
مقاله ماکاروني
مقاله پاستا
مقاله food handle
مقاله HACCP
مقاله انديس گلايسمي

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: رافت اردستاني علي
جناب آقای / سرکار خانم: مهرابيان صديقه
جناب آقای / سرکار خانم: صالحي ميترا
جناب آقای / سرکار خانم: ناخدا ارژنگ محمد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله: